Στις θέσεις τους οι ναυαγοσώστες στις παραλίες της Πρέβεζας

Αισιόδοξος για το καλοκαίρι ο Νίκος Γεωργάκος
ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ-3
News Room1 Ιουνίου, 2021 14:070
Αισιόδοξος για το καλοκαίρι ο Νίκος Γεωργάκος

Την αισιοδοξία του για την καλοκαιρινή περίοδο εξέφρασε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Όπως είπε, οι καλοί δείκτες που διατήρησε η Πρέβεζα τον καιρό της πανδημίας “κεφαλαιοποιούνται” και πάλι, με τις ελπίδες και το φετινό καλοκαίρι να είναι καλό ενώ από το επόμενο πια, η περιοχή μας να “απογειωθεί”.

Αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα με σκοπό να καταστήσουν την Πρέβεζα ως προορισμό καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

Από σήμερα τέλος στις θέσεις τους βρίσκονται οι ναυαγοσώστες στις 15 πολυσύχναστες παραλίες της Πρέβεζας.

Ο Δήμος Πρέβεζας είναι από τους πρώτους στην περιοχή που ολοκλήρωσε έγκαιρα τις διαδικασίες, για να βρίσκονται από σήμερα οι ναυαγοσώστες στις παραλίες και όπως υπογράμμισε ο Νίκος Γεωργάκος «σε συνδυασμό και με τις εγκαταστάσεις για τα άτομα με αναπηρία, η Πρέβεζα θα διαθέτει πλέον ένα δίκτυο εύκολα προσβάσιμων, πανέμορφων και ασφαλών ακτών».

Την Πέμπτη ο Δήμαρχος Πρέβεζας θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συναντήσεις με τους Δημάρχους Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, ενώ θα μιλήσει και σε τοπικά μέσα ενημέρωσης με στόχο την προβολή της περιοχής και την προσέλκυση τουριστών από την Βόρειο Ελλάδα.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 1 Ιουνίου 2021 14:07:20 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας