ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:

Η επίμαχη ανάρτηση που «άναψε» φωτιές – Η απάντηση του Ν. Τζίμα στην ανακοίνωση των Αστυνομικών

"Καθήκον σας, δεν είναι να «οπλίζετε» την σφραγίδα σας και να «πυροβολείτε» κατά αυτών που μάχονται και υποστηρίζουν τα συμφέροντα σας" αναφέρει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας
ΤΖΙΜΑΣ-ΝΙΚΟΣ-ΝΟΔΕ
News RoomNews RoomNews Room2 Φεβρουαρίου, 2021 13:281

"Καθήκον σας, δεν είναι να «οπλίζετε» την σφραγίδα σας και να «πυροβολείτε» κατά αυτών που μάχονται και υποστηρίζουν τα συμφέροντα σας" αναφέρει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

Φωτιές φαίνεται πως άναψε ανάρτηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, Νίκου Τζίμα, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αναφορικά με τις μεταθέσεις αστυνομικών στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας.

Εχθές η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας εξέδωσε ανακοίνωση (ΔΕΙΤΕ την ΕΔΩ) στην οποία γίνεται λόγος για «λαϊκισμό», στα όσα έγραψε ο κ. Τζίμας.

«Δεν υιοθετούμε όμως τον λαϊκισμό, «ότι σε συνεννόηση πολιτικού παράγοντα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αυξάνεται το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, σε αριθμό μάλιστα μεγαλύτερο από τις άλλες Διευθύνσεις της Ηπείρου»» αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Πρέβεζας, μεταξύ άλλων.

Σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, προχώρησε σε νέα ανάρτηση την οποία και απέστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει ο κ. Τζίμας «με σοβαρό προβληματισμό αλλά και αρκετή απορία, πολλοί από εσάς, διαβάσατε το πρωτόγνωρο για τα δεδομένα, χτεσινό δελτίο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρεβέζης», ενώ υπογραμμίζει πως αρκέστηκε σε μια αναφορά στο  προσωπικό του προφίλ και «δεν εστάλη κανένα δελτίο τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης για να προμοταριστεί η επιτυχία για το νομό» αναφερόμενος στις μεταθέσεις και την ενίσχυση της Αστυνομίας της Πρέβεζας.

Και συνεχίζει «Σεμνά και ταπεινά. Φαίνεται βέβαια ότι αυτό ενόχλησε την τοπική ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων που κοιτούσε από μακριά τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας. Και χωρίς να έρθει σε καμία επικοινωνία μαζί μου το προεδρείο για να μάθει τις λεπτομέρειες, εξέδωσε δελτίο τύπου προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για να διατυμπανίσει ότι η έγνοια για το πάγιο αίτημα της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, της κάλυψης οργανικών θέσεων, προς όφελος των στελεχών και της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της ενίσχυσης του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών του Νομού μας, είναι λαϊκισμός εκ μέρους μου».

Η ανάρτηση του Νίκου Τζίμα που προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Πρέβεζας

Ο κ. Τζίμας τονίζει επίσης πως «αρκετοί Αστυνομικοί επικοινώνησαν μαζί μου, αφενός διατυπώνοντας πως ουδέποτε συνεδρίασε το Δ.Σ. της τοπικής ένωσης για να εκδώσει το συγκεκριμένο δελτίο τύπου και αφετέρου εκφράσανε, από την μία, την απόλυτη ικανοποίηση για την κάλυψη των συγκεκριμένων οργανικών θέσεων και από την άλλη την οργή και το μειδίαμα για την στόχευση του Δελτίου αυτού της τοπικής Ένωσης».

Απευθυνόμενος ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ προς τους υπογράφοντες το Δελτίο Τύπου αναφέρει ότι «ο συνδικαλισμός είναι σεβάσμιος σε κάθε εργασιακό τομέα. Χαιρετίζω τις προσπάθειες σας για καλυτέρευση των συνθηκών στην εργασία σας. Όπως λέτε, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συνδικαλιστικού κινήματος των Αστυνομικών είναι οι μεταθέσεις αυτές να πραγματοποιούνται με αξιοκρατικά κριτήρια.

»Από εκεί και πέρα όμως, όπως πολύ καλά γνωρίζετε , όλα αυτά έρχονται δεύτερα όταν το Υπουργείο πρέπει να καλύψει άλλες περιοχές που υπάρχει μεγαλύτερο και άμεσο θέμα κάλυψης οργανικών θέσεων και είναι απόλυτα ορθό και συνάμα εύλογο αυτό. Έτσι όταν ενημερώθηκα ότι υπάρχει θέμα με τις θέσεις στην Πρέβεζα, θεώρησα πατριωτικό μου καθήκον να παρέμβω.

»Πιστεύω ότι ο ρόλος του κάθε Προέδρου της ΝΟΔΕ που αγαπά και νοιάζεται τον τόπο του , είναι να παρακολουθεί τα δρώμενα και να είναι μπροστά από τις εξελίξεις».

Και συνεχίζει «Αγαπητοί Κύριοι υπογράφοντες το Δελτίο Τύπου. Κατά την ορκωμοσία σας στο Σώμα, αναφωνήσατε… «να εκπληρώ ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου και να διάγω γενικά ως πιστός και φιλότιμος Αστυνομικός…» . Καθήκον σας, δεν είναι να «οπλίζετε» την σφραγίδα σας και να «πυροβολείτε» κατά αυτών που μάχονται και υποστηρίζουν τα συμφέροντα σας. Καθήκον σας και όπως το πράττετε ορθώς όλοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, είναι να φυλάτε πίστη εις στην Πατρίδα και να διαφυλάττετε την έννομη τάξη και την προστασία των πολιτών».

Τέλος ο κ. Τζίμας κάνει γνωστό και το εξής «το κείμενο που ανάρτησα , είναι το ίδιο κείμενο με αυτό που ανάρτησε ο αγαπητός μου φίλος Βουλευτής Καβάλας και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, για την εξίσου επιτυχία στο νομό του, για την κάλυψη των οργανικών θέσεων. Αφαιρώντας μόνο από το κείμενο του την συνεννόηση την δική του με τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου, μιας και η δική μου ήταν μόνο με τον Αξιότιμο Υπουργό μας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Συμπληρώθηκε δε μόνο από μέρους μου, «η πρωτιά για την Ήπειρο», που εξάλλου είναι και πραγματική. Γεγονός που αποδεικνύει ότι οι συνεργάτες μου και εγώ στην ΝΟΔΕ, έχουμε καταφέρει με την αξιόπιστη δουλειά μας, να συγκαταλέγεται η Νομαρχιακή μας σε πολύ υψηλή εκτίμηση σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη και να ακούγεται η γνώμη και η άποψη της. Έχουμε δώσει εξετάσεις και τις έχουμε περάσει με άριστα όλα αυτά τα χρόνια από το 2016. Αλήθεια ! Σας ενόχλησε και αυτό??»

Και καταλήγει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας «Αγαπητοί Κύριοι υπογράφοντες το Δελτίο Τύπου. Να γνωρίζετε ότι πάντα θα είμαι δίπλα σε σας αλλά και σε κάθε δίκαιο αίτημα άλλου φορέα για το καλό του τόπου μας. Τέλος, θα σας παρότρυνα να μην εκδώσετε Δελτίο Τύπου τώρα για να κατηγορήσετε ως πολιτικό παράγοντα και Λαϊκιστή και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας που νοιάστηκε για τον τόπο του… τώρα που μάθατε ότι το κείμενο είναι δικό του… ….Ή είστε έτοιμοι και γι’ αυτό?»

 

 

Τελευταία ενημέρωση 2 Φεβρουαρίου 2021 13:31:14 από News Room


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Ένα σχόλιο

  • AvatarAvatar
    Γιάννης Αγιάννης

    3 Φεβρουαρίου 2021 at 10:48

    Προφανώς μέσα στις αρμοδιότητες του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ Πρέβεζας είναι και η επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας!!!!!!Αστυνομικός Διευθυντής δεν υπάρχει στην υπηρεσία? Δεν είναι μέσα στις αρμοδιότητές του εκάστοτε αστυνομικού Διευθυντή η επικοινωνία με τους ανωτέρους του για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων? Γι αυτά ακριβώς που αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας πάμε προς τα πίσω αντί προς τα εμπρός ως χώρα.

    Απάντηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group