Πρώτη μέρα σήμερα και δειλά δειλά έκαναν την εμφάνισή του οι ερασιτέχνες ψαράδες στην παραλιακή στην Πρέβεζα.
Ο καιρός δεν ήταν και ο ιδανικός, ωστόσο οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με τον ψάρεμα χταποδιών.
Και απ ότι φαίνεται και από τις φωτογραφίες για ορισμένους ήταν η μέρα τους.
Άλλες φωτογραφίες από την παραλιακή:
Ελάχιστοι ήταν και αυτοί που βρέθηκαν στο βαθύ.
Τα καλάμια άρχισαν να «παίρνουν φωτιά» έπειτα από εβδομάδες απαγόρευσης του ψαρέματος.
Οι ερασιτέχνες ψαράδες δεν απογοητεύτηκαν μιας και τα ψάρια φαίνεται πως ήταν νηστικά…!

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.