Silver Alert εκδόθηκε για την εξαφάνιση του Ευστάθιου Σταμάτη από την Πρέβεζα, από την περιοχή των Νέων Εργατικών Κατοικιών Πρέβεζας.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.
Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου από τη Μαργαρώνα Πρέβεζας όπου ζει μαζί με τους γονείς του.
Το αμάξι του είναι μάρκας Polo, μοντέλο του 1999, χρώματος κυπαρισσί, αλλοιωμένο στο καπό και με αριθμό κυκλοφορίας ΑΤΒ 5641.
Έχει ύψος 1,83 και καστανά μάτια.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και λεπτό αθλητικό μπλε μπουφάν.

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.