Ανοιχτή συζήτηση για τα Κ.Υ. του Δήμου Πάργας προτείνει ο Φώτης Νάκιας

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
ΝΑΚΙΑΣ-ΦΩΤΗΣ
News Room21 Οκτωβρίου, 2020 21:250
Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Ανοιχτή συζήτηση, με όλα τα απαραίτητα μέτρα αλλά και σε χώρο που να πληροί τις προϋποθέσεις για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, προτείνει με επιστολή του ο επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» Φώτης Νάκιας, σχετικά με τα Κέντρα Υγείας του Δήμου.

Η συζήτηση του θέματος πρόκειται να έρθει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Οκτωβρίου, εκτός ημερησίας διάταξης.

Η επιστολή του κ. Νάκια προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου Πάργας με θέμα «Ενημέρωση και συζήτηση για την κατάσταση λειτουργιας των Κ.Υ του Δήμου»:

κ. Πρόεδρε
Με την ανάρτηση της πρόσκλησης για σύγκληση  Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 23/10/2020 οι συνδημότες, όπως ήταν φυσικό αγκάλιασαν το εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα σχετικού με την λειτουργία των Κ.Υ  του  Δήμου και τούτο διότι όλοι έχουμε υποφέρει και ταλαιπωρηθεί από την υπολειτουργία των και παντοιοτρόπως εκδήλωσαν την επιθυμία να πληροφορηθούν συζητήσουν, προτείνουν .

Όμως κ. Πρόεδρε στην πρόσκληση  Δεν αναγράφεται ότι η συζήτηση, όπως προβλέπεται από σχετική εγκύκλιο, θα γίνει διά ζώσης μεν, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων,  όμως κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία κοινού.

Κατόπιν των ανωτέρων και με δεδομένη την διαρκώς αυξανόμενη διασπορά του κορωνοϊού προτείνουμε ή συζήτηση για τα Κ.Υ  λόγω της σοβαρότητας και του ενδιαφέροντος  που προκαλεί, να αναβληθεί και να πραγματοποιηθεί σε άλλο χρόνο, πριν ή μετά της 23/10 και σε άλλο τόπο που θα επιλέξετε προσκαλώντας όλους τους φορείς που εμπλέκονται στα θέματα υγειάς ώστε να υπάρξει έτσι άνεση χρόνου και χώρου, να γίνει εποικοδομητική πληροφόρηση – συζήτηση και ληφθούν αποφάσεις τροποποιώντας προς τούτο και το θέμα της συζήτησης με την προϋπόθεση βεβαίως ότι ο χώρος που θα επιλέγει πληροί τις προϋποθέσεις για τον περιορισμό της διάδοσης του covid 19.

Ενδεικτικά προτείνουμε η συζήτηση να διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Καναλακίου την προσεχή  Τετάρτη και ώρα 17.00.

Εάν δεν προκρίνεται η αναβολή μεριμνήστε έγκαιρα για την Live steaming μετάδοση της συζήτησης (την οποία και να καθιερώσουμε για όλες τις συνεδριάσεις του  Δ.Σ, της Ο.Ε. και της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.)  ώστε οι συνδημότες να ενημερωθούν άμεσα για τα διαλαμβανόμενα στο  ΔΣ και να σχηματίζουν προσωπική άποψη για όσα συζητούνται και αποφασίζονται για αυτούς.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 21 Οκτωβρίου 2020 21:25:17 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας