

108 χρόνια από την απελευθέρωση της Πρέβεζας (21 Οκτωβρίου 1912) συμπληρώνονται αύριο και φορείς του τόπου αλλά και η μαθητική κοινότητα τίμησαν τους Έλληνες που έπεσαν για την ελευθερία.
Οι εκδηλώσεις που λόγω κορονοϊού είναι λιτές ξεκίνησαν σήμερα στο μνημείο της Νικόπολης με επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Γούσης, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, σπουδαστές της ΑΕΝ Ηπείρου και μαθητές από σχολεία της Πρέβεζας και του Μύτικα.
Αύριο το πρωί, 21 Οκτωβρίου, την Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων της πόλης.

Τελευταία ενημέρωση 20 Οκτωβρίου 2020 14:43:43 από News Room