Σκοπιανό «κανόνι» στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας – Μεταγραφή έκπληξη η ταλαντούχα Ana Fasuleva

Πρόθεση του ΦΓΣ να δημιουργήσει μία ομάδα ανταγωνιστική που δεν θα παλέψει μόνο για την παραμονή της στην Α2 αλλά θα προσπαθήσει να εδραιωθεί στην κατηγορία
ANA-FASULEVA
News Room7 Αυγούστου, 2020 14:490
Πρόθεση του ΦΓΣ να δημιουργήσει μία ομάδα ανταγωνιστική που δεν θα παλέψει μόνο για την παραμονή της στην Α2 αλλά θα προσπαθήσει να εδραιωθεί στην κατηγορία

Σε μια μεταγραφή έκπληξη που σίγουρα θα εντυπωσιάσει προχώρησε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, κλείνοντας τις μεταγραφές του για την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για την Ana Fasuleva, μια εξαιρετικά ταλαντούχα και συνεχώς ανερχόμενη αθλήτρια από τα Σκόπια η οποία είναι και η πρώτη αλλοδαπή αθλήτρια στην ιστορία του Συλλόγου.

Με ύψος 1.79 η 20χρονη διαγώνιος, γεννημένη το 2000, ξεκίνησε το βόλεϊ στην Nakovski στην οποία ήταν βασικός μέλος σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχε η ομάδα και ανακηρύχτηκε MVP των πρωταθλημάτων U-17 (2017) και U-19 (2018) ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα των Σκοπίων U-19.

Πέρσι ,έκανε το μεγάλο βήμα και μεταγράφηκε στην ομάδα της VK Kupele Brusno της Σλοβακίας με την οποία έκανε μια εξαιρετική χρονιά οδηγώντας την στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Extraliga Slovakia ενώ κλήθηκε πλέον και στην Εθνική Ομάδα Γυναικών των Σκοπίων.

Η αθλήτρια με δηλώσεις της μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής της δήλωσε:

” Όπως όλοι οι αθλητές ,έτσι και εγώ έχω πάντα κίνητρο και μεγάλες προσδοκίες τόσο από τον εαυτό μου όσο και από την ομάδα που αγωνίζομαι. Από τη φύση μου είμαι μαχήτρια και πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγωνιστικούς χώρους. Με τη βοήθεια και της εμπειρίας μου, πιστευώ  ο σύλλογος  να εκπληρώσει τους στόχους του φθάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατηγορία αυτή.Ε λπίζω να είμαι υγιής και όλα αυτά να γίνουν πραγαμτικότητα. Ευχαριστώ θερμά τον μάνατζερ μου και όλη την ομάδα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και ελπίζω να είμαι αντάξια αυτής. Ας προχωρήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Θα μας δείτε σύντομα στο γήπεδο”.

Δείτε την σε δράση:

Η μεταγραφή της Ana Fasuleva δείχνει την πρόθεση της διοίκησης του ΦΓΣ να δημιουργήσει μία ομάδα ανταγωνιστική που δεν θα παλέψει μόνο για την παραμονή της στην Α2 αλλά θα προσπαθήσει να εδραιωθεί στην κατηγορία αυτή.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 7 Αυγούστου 2020 14:53:49 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας