Εικόνες εγκατάλειψης και μαρασμού

Η ιστορία που κουβαλούν, χρόνια τώρα, θα έπρεπε να προκαλέσει τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό τους
News Room15 Ιουλίου 20201
ΛΟΥΤΡΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ-1
Η ιστορία που κουβαλούν, χρόνια τώρα, θα έπρεπε να προκαλέσει τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό τους

Εικόνες εγκατάλειψης και μαρασμού είναι αυτές που θα αντικρίσει όποιος περάσει έξω από δύο ιστορικούς χώρους στην Πρέβεζα.

Πρόκειται για τα Ιαματικά Λουτρά και το Θερινό Κινηματογράφο.

Μπορεί να μην έχουν τεθεί σε λειτουργία φέτος, τουλάχιστον έως τώρα, αλλά σίγουρα δεν αξίζουν την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Η ιστορία που κουβαλούν, χρόνια τώρα, θα έπρεπε να προκαλέσει, τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες, τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό τους.

Έστω εξωτερικά, για να «ξεγελάει» τα βλέμματα και να αποτρέπει αιτίες για αρνητικά σχόλια.

Ντροπή και πάλι ντροπή…

 

 

Τελευταία ενημέρωση 15 Ιουλίου 2020 10:18:29 από News Room

Ένα σχόλιο

  • Αναστασία Μιχαλοπούλου

    16 Ιουλίου 2020 at 12:01

    Σχετικά με τον κινηματογράφο έχω να σας πω ότι δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ κανείς. Πρίν χρόνια πήγαμε με τον άντρα μου ο οποίος είχε τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του και ο παππούς του κινηματογραφους στην Αθήνα και προσφέρθηκε να βοηθήσει στο να δουλεύει παράλληλα με το θέατρο χωρίς πρόβλημα .μας εδιωξαν γιατί αυτοί ήξεραν καλύτερα τι πρέπει. να κάνουν.

    Απάντηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares