Σε αναζήτηση κτιρίου στέγασης η Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Δημοπρασία για νέο κτίριο την 15η Ιουλίου 2020
News Room7 Ιουλίου, 2020 15:130
ΔΟΥ-ΕΦΟΡΙΑ-ΚΤΙΡΙΟ
Δημοπρασία για νέο κτίριο την 15η Ιουλίου 2020

Σε αναζήτηση νέου κτηρίου για την μετεγκατάσταση της βρίσκεται η Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας.

Για το λόγο αυτό πρόκειται να διενεργηθεί μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση νέου κατάλληλου κτιρίου.

Σύμφωνα με τους όρους τους διακήρυξης, το ακίνητο θα πρέπει να διαθέτει χώρους συνολικής μικτής επιφάνειας περίπου 1.847 τ.μ. και θα πρέπει να βρίσκεται εντός της πόλεως της Πρέβεζας.

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι για δώδεκα (12) έτη και το ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των 10.804,95 €.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 15-07-2020 και από ώρα 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Πρέβεζας.

Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο του Υπουργείου Οικονομικών ΕΔΩ.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 7 Ιουλίου 2020 15:16:24 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares