Το “Συμπόσιο γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου” στο Θεσπρωτικό, το οποίο τα προηγούμενα τρία χρόνια γνώρισε ξεχωριστή επιτυχία, ανέδειξε την αξία του γαστρονομικού πλούτου του τόπου, τα τοπικά αγροδιατροφικά προϊόντα, την ιστορία και τις παραδόσεις , δυστυχώς εφέτος, λόγω του COVID -19, δεν θα πραγματοποιηθεί.
“Γνώμονας και πρώτο μέλημά μας, ήταν και είναι, η περιφρούρηση της υγείας” υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ζηρού:
“Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη των συλλόγων, τους φορείς, τους επιχειρηματίες και όλους εσάς που στηρίξατε με την ενεργό συμμετοχή και παρουσία σας, τα τρία πρώτα “Συμπόσια Γαστρονομίας” και μας ενθαρρύνατε με τη θετική σας διάθεση.
Παραμένουμε πιστοί στη θέση μας, ότι ο γαστρονομικός Πολιτισμός του τόπου μας αποτελεί μια ιδιαίτερη αξία η οποία τον χαρακτηρίζει. Η αξιοποίηση του με κάθε δυνατό τρόπο αναδεικνύει την περιοχή μας, της δίνει προστιθέμενη αξία, και ταυτόχρονα συμβάλει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Θα συναντηθούμε πάλι όταν οι καταστάσεις το επιτρέψουν με νέες γαστρονομικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και με περισσότερες ενδιαφέρουσες συνεργασίες.
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι με υγεία και υπομονή!”
Τελευταία ενημέρωση 25 Ιουνίου 2020 14:39:48 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.