
Σε μια λιτή εκδήλωσης τιμής, μνήμης αλλά και συνέχισης του αγώνα προχώρησαν χθες Μ. Παρασκευή, η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ, το ΤΣ της ΚΝΕ και ταξικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, στη Κρυοπηγή.
Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, με την εκδήλωση αυτή, παίρνοντας υπόψη και τις συνθήκες της πανδημίας, τίμησαν τους νεκρούς αγωνιστές του ΕΑΜ ,ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ της Κρυοπηγής που δολοφονήθηκαν την Μ. Παρασκευή τον Απρίλη του 1944, μαζί με άλλους αγωνιστές από την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας στην Αγία Τριάδα Αγρινίου.
Στο μνημείο στεφάνι κατέθεσαν εκτός από την ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ, το ΤΣ της ΚΝΕ, εκπρόσωπος των σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας.
Στην εκδήλωση μία σύντομη αναφορά στα γεγονότα έκανε ο Γραμματέας της ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ Κώστας Κωτσαντής.
Τελευταία ενημέρωση 18 Απριλίου 2020 14:07:43 από News Room
Ένα σχόλιο
spn.Rt
18 Απριλίου 2020 at 23:37
Οτι νανε μαθε ιστορία