Φωτό: MAGICFOCUS © / ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ένα σοβαρό ζήτημα θα πρέπει να τεθεί υπόψη κυρίως όσων κόπτονται και «μοχθούν» κατά τους ίδιους, για τον τουρισμό στην Πρέβεζα.
Και είναι το θέμα φιλοξενίας, από κάθε άποψη, των ξένων επισκεπτών που επιλέγουν την Πρέβεζα για τις διακοπές τους.
Κυρίως, μέρες μεγάλων εορτών, Πρωτοχρονιάς, Πάσχα, έχει παρατηρηθεί, επισκέπτες να φεύγουν με όχι και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Χαρακτηριστικό είναι σχόλιο αναγνώστριας στα social που όπως περιγράφει, ήρθαν στην Πρέβεζα για την Πρωτοχρονιά και δεν έβρισκαν ούτε που να φάνε.
Τι έχουν να απαντήσουν στο παρακάτω σχόλιο οι υπεύθυνοι του τουρισμού;
Τελευταία ενημέρωση 2 Ιανουαρίου 2020 20:39:16 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Ένα σχόλιο
Och
3 Ιανουαρίου 2020 at 17:06
Απ την άλλη είναι κ λίγο άσχημο να κρατάς ένα ολόκληρο μαγαζί κ να αλλάζει χρόνια σερβίροντας ξένους απ το να είναι σπίτια τους με τις οικογένειές τους . Οπότε ξένε που δεν έβρισκες για μια ώρα να πιεις η να φας δε πειράζει φαντάζομαι ούτε εσύ θα ήθελες να αλλάζεις χρονιά δουλεύοντας. Κ του χρόνου λοιπόν!