Χιόνισε στα ορεινά του Σκιαδά στην Δ.Ε Λούρου Πρέβεζας

News Room26 Δεκεμβρίου, 2024 20:320
xionia-skiadas 2024 (2)

Εντυπωσιακές εικόνες με χιόνι στην κατά τα άλλα ηλιόλουστη Πρέβεζα αντίκρυσαν όσοι ανηφόρισαν μέχρι το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Σκιαδά της Δ.Ε Λούρου.

Το χιόνι είχε καλύψει μια μεγάλη έκταση του βουνού όμως δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον οικισμό.

Το όμορφο ορεινό χωριό του δήμου Πρέβεζας είναι ένα από τα λίγα σημεία που σε περίπτωση κακοκαιρίας βλέπουν χιόνια και όσοι το αντιλήφθηκαν έσπευσαν να ανέβουν μέχρι την εκκλησία και να χαρούν έστω και για λίγο την εικόνα των λευκών Χριστουγέννων.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 26 Δεκεμβρίου 2024 20:32:24 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares