Γιάννενα: «Βούτηξε» τις κάρτες και έκανε ανέπαφες αγορές

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ-ΚΑΡΤΑ
News Room10 Σεπτεμβρίου, 2020 13:340
Ως δράστης ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ζίτσας, υπόθεση κλοπής – απάτης, που έγινε την 23-08-2020 σε χωριό του Δήμου Ζίτσας.

Για τη υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε  σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος, αφαίρεσε αρχικά από το εσωτερικό αυτοκινήτου, ένα πορτοφόλι που περιείχε δύο τραπεζικές κάρτες καθώς και χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια ο δράστης με τη χρήση κλεμμένης κάρτας του παθόντα πραγματοποίησε  (11) ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα σε περιοχές της Θεσπρωτίας, συνολικής αξίας -115,13- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 10 Σεπτεμβρίου 2020 13:34:34 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας