Δύο από τα έργα εκσυγχρονισμού των αρδευτικών δικτύων σε Άρτα και Θεσπρωτία, που έχουν ενταχθεί στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» (Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης) δημοπρατούνται με αποφάσεις που έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη.
Πρόκειται:
Α). για τα «Έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης νερού του Δικτύου του ΤΟΕΒ Ζώνης Αράχθου», προϋπολογισμού € 2.197.000,
Β) για τη «Βελτίωση – εκσυγχρονισμός αρδευτικών έργων Δήμου Φιλιατών Π.Ε. Θεσπρωτίας (περ. Λιάτσιλια)», προϋπολογισμού € 816.825,09 της Πράξης «Έργα εκσυγχρονισμού εξοικονόμησης νερού και ενέργειας του ΤΟΕΒ Ραγίου – Κεστρίνης».
Οι μελέτες των έργων εκπονήθηκαν από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ μεταξύ άλλων προβλέπεται και η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων για μείωση του ενεργειακού κόστους των αντλιοστασίων τους.
Τελευταία ενημέρωση 28 Μαρτίου 2022 15:30:49 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.