Γεμάτο το καλοκαίρι της Άρτας με εκδηλώσεις «Ελευθερία 2023»- Ειδικό διήμερο νεολαίας και παιδιών

Έτσι, φέτος το Παραποτάμιο Πάρκο της Άρτας ετοιμάζεται να υποδεχθεί μεγάλες συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις για μεγάλους και μικρούς.
Αφίσα Ελευθέρια 2023_qrcode
News Room9 Ιουνίου, 2023 14:420

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα «Ελευθέρια» υποδεχόμαστε το Φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Αρταίων. Ένα πρόγραμμα που ετοίμασε η Δημοτική αρχή και τα στελέχη του Δήμου με μεράκι, όραμα και αγάπη για τον τόπο και τον πολιτισμό, σε συνεργασία με Φορείς και Συλλόγους το οποίο και αγκάλιασαν ιδιαίτερα για μια ακόμη φορά.

Έτσι, φέτος το Παραποτάμιο Πάρκο της Άρτας ετοιμάζεται να υποδεχθεί μεγάλες συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις για μεγάλους και μικρούς.

Στα «Ελευθέρια 2023» τιμάται η επέτειος Απελευθέρωση της Άρτας το 1881, με ένα ειδικά διαμορφωμένο πολιτιστικό πρόγραμμα που ξεκινά στις 9 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου. Μεταξύ των εκδηλώσεων, ξεχωρίζει το διήμερο νέων που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά, αφιερωμένο στα παιδιά της πόλης μας με δράσεις από πολλούς φορείς της περιοχής μας.  

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος, ανέφερε: « Για άλλη μια φορά, τιμούμε τα Ελευθέρια της πόλης μας με τιμές και εκδηλώσεις προορισμένες για όλους. Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε και να χαρούμε το καλοκαίρι μας».

Για  να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να σκανάρετε το  QR Code της αφίσας, ή  να επισκεφτείτε τα επίσημα  site  του Δήμου Αρταίων www.arta.gr και www.discoverarta.gr.

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 9 Ιουνίου 2023 14:43:37 από vasilis kourkoulas

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας