«Τζάμπολ» σήμερα για το 4Ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Αρταίων

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου, το 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων.
4o ergasiako basket
News Room10 Μαΐου, 2023 15:580

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου, το 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 12 ομάδες, ενώ οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Αρταίων, σε Άρτα  και Κωστακιούς.

«Τζάμπολ» και φέτος για το εργασιακό πρωτάθλημα του Δήμου μας.Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και εύχομαι να έχουμε ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Ως Δημοτική αρχή ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που στηρίζουν με την συμμετοχή τους το Πρωτάθλημα, τη οργανωτική επιτροπή και την ΕΣΚΑΒΔΕ, καθώς και τον χορηγό μας τα Νερά Πηγές Κωστηλάτα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Σφήκας.

Στο 4ο Εργασιακό πρωτάθλημα συμμετέχουν 12 ομάδες και συγκεκριμένα:

ΓΝΑ & Κ.Υ. & Ι. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙΑΡΤΑΣ,  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ (ΤΕΧΝΙΚΟΙ), ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ – ΠΕ ΑΡΤΑΣ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΙΟΝ Α.Ε., ENGINEERS (ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ), ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕ ΑΡΤΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΤΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ, ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ

1η αγωνιστική 4ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Δήμου Αρταίων 2023

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Γήπεδο: Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9

10/05/2023 17:00 ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑ – ΓΝΑ & ΚΥ & ΙΥ ΑΡΤΑΣ
10/05/2023 19:00 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΤΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ ΠΕ ΑΡΤΑΣ
10/05/2023 21:00 ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ – ΙΟΝ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Γήπεδο: ΔΑΚ Άρτας

10/05/2023 19:00 ENGINEERS – ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ
10/05/2023 21:00 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΙ
13/05/2023 14:00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕ ΑΡΤΑΣ (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9)

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: https://www.facebook.com/ErgasiakoBasketArta στην οποία θα αναρτώνται τα αποτελέσματα και τα νέα της διοργάνωσης.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 10 Μαΐου 2023 16:04:14 από vasilis kourkoulas

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας