Σημαντική Ευκαιρία για την υλοποίηση σημαντικών έργων με αναπτυξιακό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό «αποτύπωμα» αποτελεί το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
Στην κατεύθυνση αυτή προχωρά ο Δήμος Αρταίων, μετά την πρώτη ένταξη της πράξης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών και την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 620.000 ευρώ, για την ωρίμανση σημαντικών έργων που περιλαμβάνονται στο Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Αρταίων.
Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά τις μελέτες για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (open mall), την αξιοποίηση του παλαιού ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ και την οριοθέτηση και διευθέτηση του Ρέματος Παλιομαύρας Γραμμενίτσας.
«Αποδείξαμε για μία ακόμη φορά πως με πρόγραμμα και προσήλωση στο στόχο, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε το καλύτερο για τους δημότες μας. Συνεχίζουμε με την ίδια πολιτική βούληση να αγωνιζόμαστε για όλα τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας, αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία » ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Δ.Τ.
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.