Δήμος Άρταίων: Προχωρά άμεσα η καταβολή αποζημίωσης των σχολικών τροχονόμων

Η ανακοίνωση
ΣΧΟΛΙΚΟΣ-ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ
News Room13 Αυγούστου, 2020 14:350
Η ανακοίνωση

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Αρταίων, αντιλαμβανόμενοι την κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του COVID-19 στη χώρα μας, τόσο κατά το διάστημα της καραντίνας όσο και μετά από αυτή, έχει προβεί σε μια σειρά από ενέργειες ανακούφισης προς τους Δημότες που έχουν πληγεί.

Σχετικά και αναφορικά με την αποζημίωση των Σχολικών Τροχονόμων των σχολείων του Δήμου, λαμβάνοντας πάντοτε ως γνώμονα τη νομιμότητα ως προς τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος και όχι από κωλυσιεργία, όπως σκόπιμα και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα διαδίδουν ορισμένοι, ο Δήμος Αρταίων και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώνουν για τα εξής :

Ύστερα από τη δημοσίευση του ΦΕΚ – που  ορθώς κατά τη γνώμη μας νομιμοποιεί την πιο πάνω καταβολή αποζημίωσης – μόλις στα τέλη Ιουλίου 2020 (ΦΕΚ 147Α / 29.07.2020 : Εκσυγχρονισμός της ιδιωτικής εκπαίδευσης και άλλες επείγουσες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων – Άρθρο 35)  θα προβεί άμεσα στην εξόφληση και των μηνών που οι σχολικές μονάδες ήταν σε αναστολή, όπως αναφέρει ρητά η σχετική Υπουργική Απόφαση.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 13 Αυγούστου 2020 14:35:27 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας