Επεισόδια στις Βρυξέλλες μετά τη νίκη του Μαρόκου επί του Βελγίου στο Μουντιάλ

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ακυρώθηκε το πρώτο γκολ των Μαροκινών
PREVEZANEWS-H-325
News Room27 Νοεμβρίου, 2022 21:120
Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ακυρώθηκε το πρώτο γκολ των Μαροκινών

Eπεισόδια ξέσπασαν σε περιοχές των Βρυξελλών μετά την νίκη του Μαρόκου επί του Βελγίου με 2-0 στο Μουντιάλ του Κατάρ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της βελγικής ραδιοτηλεόρασης rtbf, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ακυρώθηκε το πρώτο γκολ των Μαροκινών, ενώ υπήρξε κλιμάκωση της έντασης στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ιστοσελίδα κάνει λόγο για 150 νεαρούς που είχαν συγκεντρωθεί στις περιοχές του χρηματιστηρίου και στο Γκαρ ντι Μιντί. Τεταμένο ήταν το κλίμα και στο Μόλενμπεκ.

Πλάνα τα οποία έχουν αναρτηθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν αναπαραχθεί από τα βελγικά μέσα δείχνουν κάδους να καίγονται και ένα άδειο όχημα το οποίο είναι αναποδογυρισμένο στη μέση του δρόμου.

Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος ρίχνοντας νερό υπό πίεση, ενώ απαγόρευσε την κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους.

«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που ξέσπασαν σήμερα το απόγευμα. Η αστυνομία έχει ήδη επέμβει αποφασιστικά. Συμβουλεύω τους υποστηρικτές να μην έρχονται στο κέντρο της πόλης. Η αστυνομία χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για τη διατήρηση της δημόσιας τάξης» αναφέρει με ανάρτησή του στο τουίτερ ο Δήμαρχος των Βρυξελλών, Φιλίπ Κλος υπογραμμίζοντας ότι κάλεσε την αστυνομία να προβεί σε συλλήψεις.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 27 Νοεμβρίου 2022 21:12:21 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας