Η Moderna αναμένει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εγκρίνει το υποψήφιο εμβόλιό της κατά της COVID-19 στα μέσα Ιανουαρίου και είναι έτοιμη να αρχίσει τη διανομή αμέσως μετά, δήλωσε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής της μονάδας στη γερμανική εφημερίδα Stuttgarter Zeitung.
«Αναμένουμε έγκριση για την ΕΕ και άρα για τη Γερμανία στις 12 Ιανουαρίου», δήλωσε σήμερα ο Νταν Στάνερ στην εφημερίδα. «Μόλις θα έχουμε την έγκριση, μπορούμε να κάνουμε διανομή».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters
Τελευταία ενημέρωση 14 Δεκεμβρίου 2020 19:03:31 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.