Την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Πάτρας “Άγιος Ανδρέας” ζήτησε ο υπουργός Υγείας
Φωτό: © EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Νωρίτερα είχε ζητήσει τη διενέργεια άμεσης Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης
News Room15 Ιουλίου 20220
ΠΛΕΥΡΗΣ
Νωρίτερα είχε ζητήσει τη διενέργεια άμεσης Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης

Την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Πάτρας “Άγιος Ανδρέας” και την ενεργοποίηση των διατάξεων της θέσης σε αργία για όσους ευθύνονται για τη λανθασμένη αξιολόγηση του περιστατικού ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης .

Νωρίτερα είχε ζητήσει τη διενέργεια άμεσης Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που πέρα από τις ευθύνες του νοσηλευτικού προσωπικού που επιμελήθηκε του συμβάντος θα αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες των διοικητικών οργάνων αναφορικώς με πλημμέλειες τους για το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε τέτοια περιστατικά, δεδομένου ότι εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο εφημέρευαν άνω των 70 ιατρών όλων των ειδικοτήτων που μπορούσαν να ελέγξουν το περιστατικό.

 

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 15 Ιουλίου 2022 23:48:09 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares