Έφυγε από τη ζωή επτάχρονος που διακομίστηκε χτες το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου με σπασμούς και πυρετό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επτάχρονος είχε πυρετό από ημέρες και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε χαμηλό αιματοκρίτη.
Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο ο αγοράκι υπέστη ανακοπή αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Στη σορό του επτάχρονου διενεργήθηκε νεκροψία -νεκροτομή ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν από την ιστολογική εξέταση.
Τελευταία ενημέρωση 11 Μαΐου 2022 10:57:57 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.