Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται η Τροχαία, καθώς από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να αυξηθεί η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα λόγω της εξόδου των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα της Τροχαίας με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Από το πρωί βρίσκονται επί ποδός περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα της ΕΛΑΣ, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.
Παράλληλα, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την εορτή της Πρωτομαγιάς, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
Συγκεκριμένα, για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών ισχύει σήμερα (29/4) από τις 16:00 έως τις 22:00 και αύριο (30/4) από τις 08:00 έως τις 13:00.
Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση θα ισχύει τη Δευτέρα (2/5) από τις 16:00 έως τις 23:00.
Τελευταία ενημέρωση 29 Απριλίου 2022 16:12:43 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.