Σε διαφορές μεταξύ ομάδων Ρομά για ποινική υπόθεση που εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη, αποδίδεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άγρια συμπλοκή που ξέσπασε, νωρίτερα το πρωί, έξω από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Οι συμπλεκόμενοι τα έκαναν «γυαλιά- καρφιά» μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και θαμώνων παρακείμενων καταστημάτων εστίασης. Εκτός από ξύλα και καδρόνια, χρησιμοποίησαν ως πολεμοφόδια καρέκλες και παρτέρια από τα γύρω μαγαζιά.
Το σκηνικό διήρκησε τουλάχιστον δέκα λεπτά και η κατάσταση εκτονώθηκε με την επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, που προχώρησαν σε πάνω από είκοσι προσαγωγές.
Τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε και χρειάστηκε να τού παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 15 Δεκεμβρίου 2021 13:10:39 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.