Κατερίνη: Τουρίστρια έχασε τη ζωή της σε πισίνα ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο δεν λειτουργούσε
News Room2 Ιουλίου, 2021 15:040
ΕΚΑΒ01
Το ξενοδοχείο δεν λειτουργούσε

Τις συνθήκες θανάτου 63χρονης τουρίστριας από τη Σερβία σε πισίνα ξενοδοχείου, το οποίο όμως δεν λειτουργούσε, στην Παραλία Κατερίνης, ερευνούν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές.

Άγνωστο πως η γυναίκα, η οποία διέμενε σε άλλο τουριστικό κατάλυμα, μπήκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και βούτηξε στα νερά της πισίνας.

Καθώς δεν έδινε σημεία ζωής, την αναζήτησε οικείο πρόσωπο και τελικά την εντόπισε νεκρή.

Η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε και τα αίτια θανάτου φαίνεται να είναι παθολογικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Κατά τις ίδιες πηγές, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης θα διερευνηθούν και τυχόν ευθύνες του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου η τουρίστρια βρέθηκε νεκρή.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 2 Ιουλίου 2021 15:04:45 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares