Στην Ασφάλεια διαβιβάζει ο εισαγγελέας την αναφορά του πρύτανη του ΑΠΘ για τα υπαίθρια πάρτι

Τέτοιες συναθροίσεις τη δεδομένη περίοδο μπορεί να λειτουργήσουν σαν «υγειονομική βόμβα»
ΑΠΘ-EUROKINISSI-MOTIONTEAM-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Φωτό: EUROKINISSI / MotionTeam / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
News Room25 Ιουνίου, 2021 18:190
Τέτοιες συναθροίσεις τη δεδομένη περίοδο μπορεί να λειτουργήσουν σαν «υγειονομική βόμβα»

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης διαβίβασε ο εισαγγελέας τα στοιχεία που τού προσκόμισε ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου, σχετικά με τα υπαίθρια πάρτι που διοργανώνονται τον τελευταίο καιρό στο πανεπιστημιακό κάμπους.

Ο εισαγγελέας ζητεί από την Ασφάλεια να συσχετιστεί η αναφορά του πρύτανη με τα δυο περιστατικά τραυματισμών νεαρών που συνέβησαν πρόσφατα στο περιθώριο ισάριθμων πάρτι και ερευνώνται ήδη από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές της πόλης.

Επιπλέον, έδωσε εντολή να διερευνηθούν τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα που κατήγγειλε ο κ. Παπαϊωάννου, στο πλαίσιο της ίδιας αναφοράς, συνδεόμενα με φοροδιαφυγή και νόθευση ποτών.

Ο πρύτανης του ΑΠΘ έθιξε τρεις πυλώνες αναφορικά με τα πάρτι: ο πρώτος της υγειονομικής διάστασης, ο δεύτερος έχει να κάνει με την ασφάλεια και ο τρίτος με την παράνομη οικονομική δραστηριότητα.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση με τον εισαγγελέα, είπε ότι τέτοιες συναθροίσεις τη δεδομένη περίοδο μπορεί να λειτουργήσουν σαν «υγειονομική βόμβα», τονίζοντας ότι υπάρχει μια «ανεξέλεγκτη κατάσταση», που καμία είδους εγκληματικότητα και παραβατική συμπεριφορά δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ξεκαθάρισε δε, ότι οι διοργανωτές των πάρτι δεν έχουν να κάνουν με φοιτητικές παρατάξεις και φοιτητικούς συλλόγους.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας