Ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος αρχιφύλακα, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία, σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.
Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, προχθές, Τρίτη, του επιτέθηκε και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, ενώ παράλληλα του πήρε το κινητό τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία για το περιστατικό.
Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινούνται οι διαδικασίες για την πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.