Τροχαίο δυστύχημα, με έναν νεκρό και εννέα τραυματίες, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού, Νεμέας-Αηδονιών, στην Κορινθία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός, στο οποίο επέβαιναν άλλοι 10 αλλοδαποί, συγκρούστηκε, για άγνωστη ακόμα αιτία, με ένα δεύτερο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος, ενώ στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο.
Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ένας από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι οκτώ επιβαίνοντες στο ίδιο όχημα.
Επίσης, τραυματίστηκε και ο 44χρονος οδηγός του δεύτερου ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Τροχαία για τα αίτια του δυστυχήματος αναζητούνται ο αλλοδαπός οδηγός του αυτοκινήτου και ένας από τους επιβαίνοντες στο ίδιο αυτοκίνητο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.