Μακρόν – Μητσοτάκης συζητούν για την Τουρκία

Οι δύο ηγέτες θα συμμετάσχουν στη σύνοδο κορυφής MED7
News Room7 Σεπτεμβρίου 20200
Οι δύο ηγέτες θα συμμετάσχουν στη σύνοδο κορυφής MED7

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα συζητήσει την τεταμένη σχέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία αυτήν την εβδομάδα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακοίνωσε η γαλλική Προεδρία.

Οι δύο ηγέτες θα συμμετάσχουν στη σύνοδο κορυφής των χωρών του ευρωπαϊκού νότου (MED7) που θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στην Κορσική.

Παρόντες θα είναι επίσης οι ηγέτες της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Κύπρου και της Μάλτας.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

 

Τελευταία ενημέρωση 7 Σεπτεμβρίου 2020 21:43:21 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares