Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από την άγρια συμπλοκή στην Ομόνοια

Συμμετείχαν περίπου τριάντα άτομα σύμφωνα με την αστυνομία
News Room13 Φεβρουαρίου 20200
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΚΟΡΔΕΛΑ-EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Συμμετείχαν περίπου τριάντα άτομα σύμφωνα με την αστυνομία


Φωτό EUROKINISSI © / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

Αφγανοί είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος νεκρός και ο σοβαρά τραυματίας μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ περίπου τριάντα αλλοδαπών, που σημειώθηκε το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενός και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του άλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από τις ίδιες πηγές, υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουν τραυματιστεί και τα οποία τράπηκαν σε φυγή για να μη συλληφθούν.

Η άγρια αυτή συμπλοκή, στην οποία έπεσαν πυροβολισμοί και χρησιμοποιήθηκαν, επίσης, μαχαίρια, σημειώθηκε ανάμεσα Πακιστανούς και Αφγανούς, ενώ η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, περισσότεροι από δέκα κάλυκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί, έως αυτή την ώρα, εάν το ένα θύμα έχασε τη ζωή του από όπλο ή από αιχμηρό αντικείμενο.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 13 Φεβρουαρίου 2020 18:23:38 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares