Με ατομικά ρεκόρ και πολύ καλές θέσεις επέστρεψαν οι αθλητές του ΑΟ Πρέβεζας του στίβου από την Πάτρα, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16.
Οι αγώνες που έγιναν Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Ιουλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο αποτέλεσαν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μικρότερους σε ηλικία από τις αγωνιστικές κατηγορίες.
Ο ΑΟ Πρέβεζας έλαβε μέρος με έξι αθλητές οι οποίο πέτυχαν ατομικά ρεκόρ και πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο στίβου της Πρέβεζας και από τον προπονητή τους Δημήτρη Γεωργοπέτρη.
Ειδικότερα:
3ος Κουτρούμπας Σωτήρης στα 1200 μ
5η στο τετραπλούν και στο μήκος η Φωτεινη Τσιόκου.
6ος στο τετραπλούν ο Δάσκαλος Κωσταντινος
8ος στα 150μ ο Βάσσος Άγγελος
16η στα 150 μ η Νάνου Σταυρούλα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές για όλη τους την προσπάθεια που κατέβαλαν και βέβαια για το ήθος τους που είναι παράδειγμα για τα παιδιά της ηλικίας τους.
Τελευταία ενημέρωση 6 Ιουλίου 2022 21:04:30 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.