Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το 2022 η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα, επιβλήθηκε με 5-0 εκτός έδρας επί του Α.Ο Πλαγιάς.
Η ομάδα της Πρέβεζα άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ με τον Φώτη Σιδέρη να κάνει το 0-1 μόλις στο 3ο λεπτό.
Το 0-2 σημείωσε ο Johansen, για να έρθει ο Φώτης Σιδέρης και πάλι να κάνει το 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του α΄ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Πρέβεζα συνέχισε να πιέζει για μεγαλύτερο σκορ, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Φώτη Σιδέρη, να σημειώνει το χατ τρικ, κάνοντας το 0-4.
Το τελικό 0-5 σημείωσε ο Βασίλης Τριάντος με εξαιρετική ενέργεια.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζας Άγγελος Μπέκας δήλωσε: ‘’ Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και την σπουδαία νίκη που πετύχαμε. Έρχεται ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Οδυσσέα Νυδριού, το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε και αυτό’’.
Διαιτητής: Χουλιάρας
Βοηθοί: Κέφης – Κατσαμπίρης
A.O. Πλαγιάς (Άρης Φερεντίνος): Καταγής, Κοκόλης Γ. (75΄ Πανταζής), Βερύκιος, Μαχαλιώτης, Φραγκολιός (55΄ Σταμουλάκης Γ.), Κυριακίδης, Κοκόλης Χ. Σ., Κοκόλης Χ.Ζ., Σταμουλάκης, Μωραΐτης (62΄ Πιτσίνος), Φερεντίνος.
ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης (82΄ Τσόλκας), Λεόπουλος, Ράμμος, Καραγιώργος, Κώστας, Τουλκερίδης, Σκαμνέλος, Σιδέρης (60΄ Στεμπάρη), Τριάντος, Μερτζιάνι, Johansen.
Τελευταία ενημέρωση 23 Ιανουαρίου 2022 12:01:54 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.