
Βόλτα για τον Φιλαθλητικό φάνηκε πως ήταν το σημερινό παιχνίδι εντός έδρας με την ΕΟ Σταυρούπολης για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, αφού επικράτησε με 3-0 σετ (25-11, 25-21, 25-17).
Η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου, που σε κάθε αγώνα δείχνει όλο και περισσότερο δυνατή, δεμένη, και συγκεντρωμένη, συνεχίζει αήττητη από την αρχή του πρωταθλήματος και φαίνεται πως αποτελεί πραγματικό «πονοκέφαλο» για τις ομάδες του ομίλου.
Ο Πέτρος Παπαδόπουλος έδειξε πως ήθελε από την αρχή του παιχνιδιού να πάρει το έλεγχο και να μην δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να αντιδράσει. Και το πέτυχε.
Τα κορίτσια της πρεβεζάνικης ομάδας στάθηκαν «βράχοι» στο μπλοκ, «άπλωσαν» δίχτυα στην άμυνα, ενώ οι επιθέσεις που έμοιαζαν με «αστραπές», δεν άφησαν περιθώρια στην Σταυρούπολη, που σε πολλά σημεία του παιχνιδιού έδειχνε να τα έχει χαμένα.
Όσο και αν προσπάθησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανασυνταχθεί, μετά τα τάιμ άουτ, αυτό δεν κατέστη δυνατό, ενώ ο Φιλαθλητικός συνέχιζε το «σφυροκόπημα» σταματώντας σχετικά εύκολα τις επιθέσεις της Σταυρούπολης και «γονατίζοντας» εντελώς την ψυχολογία της.
Αξίζει να σημειωθεί πως με τη λήξη του παιχνιδιού και μετά τους πανηγυρισμούς όλη η ομάδα γύρισε προς τις κερκίδες και χειροκρότησε το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε σήμερα στο ΔΑΚ για να τη στηρίξει. Κάτι που έχει ανάγκη.
Φιλαθλητικός ΓΣ ( Π.Παπαδόπουλος – Βοηθ Β Τσουμάνης)
Σιούλα, Κοσμίδου, Parshyna, Γκιμπερτ, Θεοδωράκη, Κουκα, Ρίτσα, Αγόρου, Σάμπου, Πατακιάρα
ΕΟΣ (Ακριτίδης Γ.): Χατζηνικολάου, Βουγιουκλίδου, Νικούλη, Σταφυλίδου, Ζηνωνίδου, Παπουλίδου, Παλτιμσίζογλου – λ / Παπαδοπούλου Ε., Αρμουτάκη, Παπακώστα. (Ανεσιάδου, Γκαγκάρη, Δημητριάδου, Γεωργιάδου-λ).
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΟ MAGICFOCUS
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (3-0)

Τελευταία ενημέρωση 21 Νοεμβρίου 2021 00:01:05 από News Room




