Με επιτυχία το Κύπελλο Ιονίου 2019 – Σημαντικές θέσεις για τον ΝΙΟ Πρέβεζας

Ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα του Δ.Λ.Τ. Πρέβεζας
Με επιτυχία το Κύπελλο Ιονίου 2019 – Σημαντικές θέσεις για τον ΝΙΟ Πρέβεζας_5e04e9bde5d53.jpeg
News Room13 Νοεμβρίου, 2019 16:120
Ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα του Δ.Λ.Τ. Πρέβεζας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10/11 το ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΟΝΙΟΥ 2019, μια συνδιοργάνωση του Ναυτικού ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας, Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων και Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μαρίνας Γουβιών, υπό την αιγίδα του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Πρέβεζας.

Με βάση τα κάτωθι αποτελέσματα των αγώνων, ο ΝΙΟΠ κατέκτησε πολύ σημαντικές θέσεις.

Στην κατηγορία Cruiser, 1η Θέση για το σκάφος CALYPSO με κυβερνήτη τον κ. Λιβιτσάνο,2η Θέση για το σκάφος ΧΑΝΑDU με κυβερνήτη K. Trogele και 3η Θέση για το σκάφος ARGO με κυβερνήτη τον Κ. Ντέτσικα.

Στην κατηγορία CLUB C2 , 1η Θέση για το σκάφος NEVA του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας με κυβερνήτη τον Κ. Δαμιανή, 2η Θέση για το σκάφος AMPHITRITI του Ναυτικού Ομίλου Πατρών με κυβερνήτη τον Κ. Ιοανίδη και 3η Θέση το σκάφος KIRKI του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων με κυβερνήτη τον Κ. Γλαβά.

Στην κατηγορία CLUB C1 , 1η Θέση για το σκάφος BEER O’ CLOCK του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας με κυβερνήτη τον Κ. Τέφα Βασίλειο, 2η Θέση για το σκάφος COCOBILL II του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας με κυβερνήτη τον Κ. Σαραϊλίδη Νικόλαο και 3η Θέση το σκάφος CLEOPATRA του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων με κυβερνήτη τον Κ. Πανάρετο.

Στην κατηγορία Overall 1η Θέση για το σκάφος του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας, BEER O’ CLOCK με κυβερνήτη τον Τέφα Βασίλειο.

Στον αγώνα με το σκάφος BEER O’ CLOCK συμμετείχαν και οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας τριγώνου Δούβλη Ανατολή και Δράκος Κωνσταντίνος.

Στις 16 & 17 Νοεμβρίου ακολουθεί διοργάνωση Διασυλλογικού αγώνα Τριγώνου από τον ΝΙΟΠ  που θα λάβει μέρος στην Πρέβεζα.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:32:30 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας