Χωρίς πιστοποιητικά η είσοδος στα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY

Η χρήση μάσκας εντός των καταστημάτων παραμένει υποχρεωτική για όλους
News Room3 Μαΐου 20220
ΟΠΑΠ
Η χρήση μάσκας εντός των καταστημάτων παραμένει υποχρεωτική για όλους

Χωρίς επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή της βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου πραγματοποιείται πλέον η είσοδος στα καταστήματα OΠΑΠ και PLAY, σε συνέχεια των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Οι πελάτες, τόσο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ όσο και στα καταστήματα PLAY, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν με ασφάλεια στιγμές διασκέδασης και παιχνιδιού καθημερινά. Άλλωστε, όπως επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση, από την πρώτη στιγμή τα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ αποτέλεσαν πρότυπο συμμόρφωσης στα μέτρα ενάντια στη διάδοση του κορονοϊού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρήση μάσκας εντός των καταστημάτων παραμένει υποχρεωτική για όλους. Επιπλέον, στα πρακτορεία ΟΠΑΠ προωθούνται οι ανέπαφες συναλλαγές με τη χρήση καρτών.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 3 Μαΐου 2022 22:28:27 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares