Ουκρανία: Οι ζημιές του πολέμου ξεπερνούν τα 100 δισεκ. δολάρια μέχρι στιγμής

Τι δηλώνει οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης
News Room10 Μαρτίου 20220
ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΚΤΙΡΙΟ
Τι δηλώνει οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης

Ο ανώτατος οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης της Ουκρανίας, o Όλεγκ Ουστένκο, δήλωσε σήμερα ότι οι ρωσικές δυνάμεις εισβολής έχουν καταστρέψει μέχρι στιγμής υποδομές, κτίρια και άλλα φυσικά περιουσιακά στοιχεία αξίας τουλάχιστον 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ουστένκο, επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώθηκε από το κέντρο μελετών Peterson Institute for International Economics ότι ο πόλεμος έχει προκαλέσει το πλήρες κλείσιμο του 50% των ουκρανικών επιχειρήσεων, ενώ οι άλλες μισές λειτουργούν πολύ κάτω από τις δυνατότητές τους.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

 

Τελευταία ενημέρωση 10 Μαρτίου 2022 18:33:24 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares