Αποσύρθηκαν όλοι οι αστυνομικοί από τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη
Φωτό: MAGICFOCUS ©

Με παρέμβαση Χρυσοχοΐδη
News Room31 Μαρτίου 20210
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-MAGICFOCUS
Με παρέμβαση Χρυσοχοΐδη

Με παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη αποσύρθηκαν από σήμερα οι αστυνομικοί που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη στον Μένιο Φουρθιώτη.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μετά από την παρέμβαση του κ. Χρυσοχοΐδη, ο Αρχηγός, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη.

Πράγματι, μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, αποφασίστηκε η απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσο και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 31 Μαρτίου 2021 21:04:30 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares