Καθηγήτρια κατηγορείται για αποπλάνηση13χρονου μαθητή της
Φωτό: © MAGICFOCUS

Η υπόθεση της αποπλάνησης αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου είδε φωτογραφίες του γιου της με την φιλόλογο στον υπολογιστή του
News Room2 Φεβρουαρίου 20210
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΣΗΜΑ
Η υπόθεση της αποπλάνησης αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου είδε φωτογραφίες του γιου της με την φιλόλογο στον υπολογιστή του

Καθηγήτρια φιλόλογος, 35 ετών, κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή.

Η καθηγήτρια δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η φιλόλογος άρχισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον μαθητή σχολείου της Αθήνας από τις αρχές του 2020, ενώ στη συνέχεια άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά και όπως είπε ο 13χρονος σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η καθηγήτρια του είχε υποσχεθεί ότι θα ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό.

Η υπόθεση της αποπλάνησης αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου είδε φωτογραφίες του γιου της με την φιλόλογο στον υπολογιστή του και αμέσως προχώρησε στη σχετική καταγγελία.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 2 Φεβρουαρίου 2021 20:48:25 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares