Η οικογένεια του ΠΑΣ Πρέβεζα εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Λίτου

News Room13 Ιανουαρίου 20260
penthos

Η οικογένεια του ΠΑΣ Πρέβεζα εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου (Πέπε), αδελφού του αγαπημένου μας φροντιστή Σπύρου Λίτου.

Ο Γιώργος υπήρξε πιστός φίλαθλος της ομάδας μας και σε κάθε αγώνα βρισκόταν στις κερκίδες, στηρίζοντας με πάθος και αγάπη την αγαπημένη του ομάδα. Η παρουσία και η φωνή του θα μας λείψουν.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, τα λόγια μοιάζουν φτωχά μπροστά στον πόνο της απώλειας. Σπύρο, σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ Πρέβεζα στέκεται δίπλα σου, με ειλικρινή συμπαράσταση και δύναμη, συμμεριζόμενη το πένθος σου.

Θερμά συλλυπητήρια σε εσένα και σε όλη σου την οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον Γιώργο και ας μείνει για πάντα ζωντανός στη μνήμη μας.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 13 Ιανουαρίου 2026 14:07:29 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares