Στο σύλλογο “Αμπαλί” για 12 χρόνια το κτίριο στον Βοτανικό Κήπο
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της υπό σύσταση «Ελληνική Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης»
News Room14 Οκτωβρίου, 2021 13:130
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ-ΚΗΠΟΣ-2-MAGICFOCUS-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της υπό σύσταση «Ελληνική Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης»

Στο σύλλογο “Αμπαλί” για τα επόμενα 12 χρόνια παραχωρήθηκε το μικρό κτίριο που βρίσκεται στον Βοτανικό Κήπο.

Το κτίριο, παραχωρήθηκε προκειμένου να χρησιμοποιήσει ως έδρα της η υπό σύσταση «Ελληνική Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης».

Η απόφαση πάρθηκε την περασμένη Πέμπτη σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ. Πρέβεζας που έγινε για το λόγο του ότι την ίδια μέρα το βράδυ είχε προγραμματιστεί συνέλευση της υπό σύστασης ομοσπονδίας.

Η παραχώρηση έγινε υπό τον όρο, εάν ο Δήμος θελήσει να αξιοποιήσει αλλιώς τον χώρο ή οι λόγοι που την είχαν υπαγορεύσει έχουν εκλείψει, ο Σύλλογος φίλων «Αμπαλί Πρέβεζας», θα παραιτηθεί από την χρήση και η παραχώρηση ανακαλείται με όμοια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονται τα γραφεία του συλλόγου από το 2015.

Είχε προηγηθεί τον Απρίλιο σχετική απόφαση από την Τ.Κ. έπειτα από αίτημα του συλλόγου για παράταση επί 12 έτη της παραχώρησης.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 14 Οκτωβρίου 2021 13:15:54 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares