Σημαντικά ύψη βροχής, κυρίως στην Ήπειρο

News Room28 Μαρτίου 20260
Rains_Mar27_Eve

Σε συμφωνία με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr αξιόλογες βροχές και σποραδικές καταιγίδες εκδηλώθηκαν έως το απόγευμα της Παρασκευής 27/03/2026, κυρίως στην Ήπειρο.

Στο χάρτη αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή του ημερήσιου ύψους βροχόπτωσης έως τις 18:30 το απόγευμα, όπως καταγράφηκε από 563 μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 28 Μαρτίου 2026 11:29:20 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares