AQUA SUMMER LAND: Σε λειτουργία το θαλάσσιο πάρκο αναψυχής στην Κυανή Ακτή

Από τα μεγαλύτερα του είδους του στην Ελλάδα
ΘΑΛΑΣΣΙΟ-ΠΑΡΚΟ-1
News Room6 Αυγούστου, 2021 10:170
Από τα μεγαλύτερα του είδους του στην Ελλάδα

Ένα από τα μεγαλύτερα φουσκωτά θαλάσσια πάρκα αναψυχής στη χώρα εγκαταστάθηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα.

Πρόκειται για ένα πάρκο πολλών τετραγωνικών μέτρων το οποίο από την πρώτη μέρα κέντρισε το ενδιαφέρον δεκάδων μικρών και μεγάλων.

Με την κίνηση αυτή, αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες που παρέχονται από το κατάστημα Κυανή Ακτή, εκτός από αυτές ενός πλήρους οργανωμένου beach bar.

Σε κάθε χρήστη του πάρκου παρέχεται το ειδικό γιλέκο σωσίβιο ενώ αξίζει να αναφερθεί πως καθ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του υπάρχει ναυαγοσώστης που επιβλέπει.

Λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ εφαρμόζοντας με ευλάβεια τα μέτρα ασφαλείας που έχουν καθοριστεί από την άδεια λειτουργίας του.

Τέλος το AQUA SUMMER LAND διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 6 Αυγούστου 2021 10:23:56 από News Room


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter

    [recaptcha size:compact theme:dark]


    Επικοινωνήστε μαζί μας