Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής του OPEN “Ανοιχτή Επικοινωνία” με τον Μάνο Νιφλή και την Χρύσα Φώσκολου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, κος Σπύρος Κυριάκης .
“Το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας θα είναι τέτοιο που θα ωθήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην αυτοδυναμία” υπογράμμισε ο Σπύρος Κυριάκης κάνοντας αναφορά και στη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση της Φιλιππιάδας
Για πολλοστή φορά μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις του κου Κυριάκη σε μέσα πανελλήνιας εμβέλειας αποδεικνύεται πως ο ίδιος όχι απλά μπορεί σταθεί σε τέτοιες συζητήσεις αλλά με τον ώριμο και τεκμηριωμένο πολιτικό του λόγο να ξεχωρίσει απέναντι σε έμπειρους συνομιλητές και δημοσιογράφους.
Παρακολουθήστε στο βίντεο την παρουσία του κου Κυριάκη στην τηλεόραση του Open.
Τελευταία ενημέρωση 16 Μαΐου 2023 10:04:29 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.