Στους προεκλογικούς ρυθμούς επέστρεψαν οι υποψήφιοι έπειτα από τις μέρες του Πάσχα. Άλλωστε, έως ότου φτάσουμε την 21η Μαίου, ημέρα εθνικών εκλογών απομένει περίπου ένας μήνας.
Στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο οι υποψήφιοι -σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaNews.gr- έχουν ανεβάσει στροφές για τη μάχη του “σταυρού”
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όπως και οι υπόλοιποι του κυβερνητικού ψηφοδελτίου έτσι και ο Σπύρος Κυριάκης κάθε μέρα επισκέπτεται και μια διαφορετική περιοχή του Νομού όπου συνομιλεί με τους κατοίκους καταγράφοντας τα κατά τόπους ζητήματα που απασχολούν.
Ο Σπύρος Κυριάκης έχοντας μια πολύ καλή παρακαταθήκη ψήφων από τις εκλογές του 2019, έχει ωριμάσει πολιτικά και αυτό φαίνεται και από την επικοινωνία που έχει τόσο με τους πολίτες όσο και στο διαδίκτυο.
Στο πλαίσιο αυτό, θετική ανταπόκριση φαίνεται πως βρίσκει το σύνθημα με το οποίο ο ίδιος θα πορευτεί στον προεκλογικό του αγώνα.
“Η Πρέβεζα αξίζει”
Τελευταία ενημέρωση 19 Απριλίου 2023 19:17:15 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.