Ασφαλτοστρώσεις στη Νέα Κερασούντα και Άγιο Σπυρίδωνα

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ
SYMVASH-KALANTZHS-TSIROGIANNHS
News Room22 Νοεμβρίου, 2018 18:490
Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ

Ο Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής και ο Δήμαρχος Αρταίων Τσιρογιάννης Χρήστος υπέγραψαν σήμερα 22 Νοεμβρίου την Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών Οδών Τ.Κ Νέας Κερασούντας Δήμου Ζηρού και Τ.Κ Αγίου Σπυρίδωνα Δήμου Αρταίων», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το έργο περιλαμβάνει την εξομάλυνση, οδοστρωσία και ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών μήκους περίπου 1.800 μ. προς αγροτική περιοχή στα όρια της Τ.Κ. Νέας Κερασούντας του Δήμου Ζηρού και της Τ.Κ Άγιου Σπυρίδωνα του Δήμου Αρταίων.

Παράλληλα οι δύο Δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και την πορεία υλοποίησης του έργου «Ύδρευση Τ. Κ. Πέτρας Δήμου Ζηρού και Τ. Κ. Στρογγυλής Δήμου Αρταίων», προϋπολογισμού 1.726.700,00 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο, αφού υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ζηρού και της ΔΕΥΑ Αρταίων, έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά στη βελτίωση και εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης των δύο οικισμών Τ. Κ. Πέτρας Δήμου Ζηρού και Τ. Κ. Στρογγυλής Δήμου Αρταίων καθώς και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της δεξαμενής του Ηλιοβουνίου. Η δημοπρασία θα διενεργηθεί από το Δήμο Ζηρού στις 10 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς δύο ακόμη έργα υποδομής, τα οποία θα ικανοποιήσουν βασικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, βαίνουν προς την υλοποίησή τους.

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 23 Νοεμβρίου 2018 09:40:25 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας