Ασφαλτοστρώσεις στη Νέα Κερασούντα και Άγιο Σπυρίδωνα

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ
News RoomNews Room22 Νοεμβρίου 20181720
Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ

Ο Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής και ο Δήμαρχος Αρταίων Τσιρογιάννης Χρήστος υπέγραψαν σήμερα 22 Νοεμβρίου την Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών Οδών Τ.Κ Νέας Κερασούντας Δήμου Ζηρού και Τ.Κ Αγίου Σπυρίδωνα Δήμου Αρταίων», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το έργο περιλαμβάνει την εξομάλυνση, οδοστρωσία και ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών μήκους περίπου 1.800 μ. προς αγροτική περιοχή στα όρια της Τ.Κ. Νέας Κερασούντας του Δήμου Ζηρού και της Τ.Κ Άγιου Σπυρίδωνα του Δήμου Αρταίων.

Παράλληλα οι δύο Δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και την πορεία υλοποίησης του έργου «Ύδρευση Τ. Κ. Πέτρας Δήμου Ζηρού και Τ. Κ. Στρογγυλής Δήμου Αρταίων», προϋπολογισμού 1.726.700,00 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο, αφού υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ζηρού και της ΔΕΥΑ Αρταίων, έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά στη βελτίωση και εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης των δύο οικισμών Τ. Κ. Πέτρας Δήμου Ζηρού και Τ. Κ. Στρογγυλής Δήμου Αρταίων καθώς και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της δεξαμενής του Ηλιοβουνίου. Η δημοπρασία θα διενεργηθεί από το Δήμο Ζηρού στις 10 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς δύο ακόμη έργα υποδομής, τα οποία θα ικανοποιήσουν βασικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, βαίνουν προς την υλοποίησή τους.

 

 

 

 


Διαδώστε το:

Βαθμολογήστε το άρθρο:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης
Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group