Στην ίδρυση Λαϊκής Αγοράς προσανατολίζεται ο Δήμος Πρέβεζας

Θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο που λειτουργούσε η Αγορά Παραγωγών

News RoomNews Room15 Ιανουαρίου 20200
Θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο που λειτουργούσε η Αγορά Παραγωγών

Στη θεσμοθέτηση Λαϊκής Αγοράς προχωρά ο Δήμος Πρέβεζας.

Εδώ και αρκετούς μήνες έπαυσε η Αγοράς Παραγωγών, που λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια πίσω από το στάδιο, έπειτα από καταγγελίες που είχαν κατατεθεί.

Με βάση το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο φαίνεται πως κάθε προσπάθεια να λειτουργήσει μια τέτοια αγορά έπεσε στο κενό και μάλιστα μετά την νομοθέτηση για αγορές παραγωγών βιολογικών προϊόντων.

Έτσι ο Δήμος Πρέβεζας σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τις ανάγκες των δημοτών και να καλύψει το κενό που άφησε η Αγροτική Αγορά έχει ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες προκειμένου να αδειοδοτηθεί Λαϊκή Αγορά.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο η Λαϊκή Αγορά θα  συμπεριλάβει και τους παραγωγού που θα διαθέτουν εκεί τα προϊόντα τους και θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο που λειτουργούσε η Αγορά Παραγωγών.

 

 

Αναζητήστε με βάση λέξεις-κλειδιά:

Βαθμολογήστε το άρθρο:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης
Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group