Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για το υποκατάστημα της Εθνικής στο Θεσπρωτικό

Συμβολικός αποκλεισμός της Ε.Ο
News Room3 Νοεμβρίου, 2018 13:000
Συμβολικός αποκλεισμός της Ε.Ο

«ΟΧΙ στην υποβάθμιση της περιοχής, ΟΧΙ στην ερήμωση των χωριών» με αυτό το σύνθημα και την απαίτηση να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Θεσπρωτικό, μέλη της «Επιτροπής Αγώνα» και κάτοικοι της περιοχής προχώρησαν σήμερα το πρωί σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού.

Απ ότι φαίνεται οι κάτοικοι συνεχίζουν τον αγώνα τους, που έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από ένα μήνα. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό η Τράπεζα έχει πάρει την απόφασή της και δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω.

Η σημαντικότητα της παραμονής και της λειτουργίας του υποκαταστήματος έχει τονιστεί τις προηγούμενες μέρες, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, αυτό εξυπηρετεί 32 χωριά από τους νομούς Ιωαννίνων και Πρέβεζας με πάνω από 16.000 κατοίκους.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Ζηρού και της επιτροπής αγώνα, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νικόλαο Καλαντζή, προ ημερών επισκέφτηκε διοικητικά στελέχη της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα, εκφράζοντας την απόλυτη αντίθεσή τους στην απόφαση της διοίκησης για αναστολή της λειτουργίας του υποκαταστήματος, ζητώντας την αναίρεση της απόφασης. Για να λάβουν την απάντηση πως η απόφαση της τράπεζας δεν πρόκειται να αλλάξει.

Την ίδια ώρα ο δήμαρχος Ζηρού Καλαντζής Νικόλαος, απέστειλε επιστολές διαμαρτυρίας τόσο προς τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο όσο και προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Σήμερα το πρωί, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί, μέλη της επιτροπής αγώνα και κάτοικοι προχώρησαν στον ολιγόλεπτο συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού στην Στεφάνη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής, ο οποίος μιλώντας στο PrevezaNews.gr μεταξύ άλλων τόνισε για μια ακόμη φορά το πόσο σημαντική είναι για την περιοχή η παραμονή του υποκαταστήματος, υπογραμμίζοντας πως οι περισσότερες συναλλαγές στο εν λόγω κατάστημα γίνονται στον γκισέ. Πρόσθεσε δε πως, το γεγονός της αναστολής λειτουργίας του, μεταξύ άλλων, θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα κυρίως σε άτομα μεγάλων ηλικιών τα οποία εξυπηρετούνταν στο γκισέ και δεν είναι σε θέση να κάνουν χρήση της αυτόματης συναλλαγής με το ΑΤΜ.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 3 Νοεμβρίου 2018 13:05:49 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας