Ηγουμενίτσα: Τον συνέλαβαν λίγο πριν τους εκδώσει τα εισιτήρια για Αθήνα

Τέσσερις αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
News Room5 Σεπτεμβρίου, 2021 14:570
Τέσσερις αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι αστυνομικοί εντόπισαν έξω από το Κ.Τ.Ε.Λ. Ηγουμενίτσας  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον κατηγορούμενο. Στον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε να επιβαίνουν σε αυτό τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και διαμονής στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι 4 αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ ο συλληφθείς τους είχε παραλάβει από την περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας για να τους μεταφέρει στο Πρακτορείο Κ.Τ.Ε.Λ. Ηγουμενίτσας, με σκοπό να τους εκδώσει εισιτήρια για να επιβιβαστούν στη συνέχεια σε λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα.

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας έτερου αλλοδαπού που αναζητείται, κατασχέθηκε ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 5 Σεπτεμβρίου 2021 14:57:39 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας