59,5 κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό στην Ηγουμενίτσα – άνω των 2εκ ευρώ η αξία της ποσότητας

20240415_004726.2e16d0ba.fill-900x400
News Room15 Απριλίου, 2024 17:200

Τις βραδινές ώρες χθες, σε γενόμενο έλεγχο από την Ομάδα Κ-9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας μαζί με στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, το οποίο είχε εκφορτωθεί στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ένδειξης του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. «ΒΛΑΝΤ», εντοπίστηκαν εντός του επικαθήμενου ψυγείου σε πρόσθετη κατασκευή-κρύπτη, ειδικά διαμορφωμένη για το σκοπό της απόκρυψης, πενήντα τέσσερα (54) δέματα, συνολικού μικτού βάρους πενήντα εννέα κιλών και πεντακοσίων ογδόντα γραμμαρίων (59,580 κιλά), πιθανόν κοκαΐνης.

Ο 54χρονος συλληφθείς ημεδαπός οδηγός του Φ/Γ οχήματος πρόκειται να προσαχθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το μέσο μεταφοράς.

Η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης, η οποία απετράπη να διοχετευτεί στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας, εκτιμάται έως του ποσού των δυο εκατομμυρίων ογδόντα πέντε χιλιάδων τριακοσίων ευρώ (2.085.300 €).

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 15 Απριλίου 2024 17:20:06 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας